Fördelar och nackdelar med IPTV

IPTV är en interaktiv TV med stöd för funktionerna för att visa ett TV-program, avbryta TV-sändningar ett tag och fortsätta visa med en tidsförskjutning, videoinspelning av IPTVIS.com sändningar etc.

IPTV är inte begränsad till någon standard lista över federala och regionala TV-kanaler som en vanlig TV, eller ens utökas med ett ytterligare urval av informativa TV-kanaler som kan erbjuda operatörerna av IPTVIS kabel eller satellit-TV. IPTV beror inte heller på villkoren för en månadsränta operatör TV och bostadsort. Med hur många tv-kanaler och för vilket område spellistan laddas in i spelaren får vi ett sådant urval av TV-innehåll.

I villkoren för sändning på en okrypterad IPTV kanal gratis. Men även med fri användning av internet-TV kan du titta på mer än hundra TV-kanaler, inklusive smala tematiska och informativa. Många IPTVIS Internetleverantörer tillhandahåller IPTV tjänst som ett gratis tillägg till någon av de erbjudna internetanslutningsräntorna.

Digital IPTV vinner över analog TV genom att sända högkvalitativ video med hd-upplösning och flerkanaligt ljud. Men med fri användning av TV kommer det att finnas lite högkvalitativt HD-innehåll, för inte alla även federala TV-kanaler sänder i HD än.

För IPTV behöver du inte en dyr antenn, liksom det finns ingen anledning att köpa en TV med en digital mottagare i satsen eller separat en TV-mottagare, mottagare och liknande IPTVIS enheter. Du behöver inte betala pengar för installation av antennen, kabelläggning och annat installationsarbete, om kabeln eller satellit-TV-operatören inte ger dem gratis som en bonus för anslutning.

Allt du behöver titta på är en Internetanslutning och en nätverksaktiverad enhet där du kan köra programvaran för att spela IPTV strömmen. Internet-TV kan ses på datorer, surfplattor,IPTVIS, smartphones, TV-apparater med Smart TV-funktionen ingår eller arbetar tillsammans med mediaspelare eller digitalboxar med IPTV stöd.

Det finns bara en signifikant nackdel med IPTV: sändning kommer att vara problematisk under förhållanden med långsamt Internet. Du behöver en höghastighetsanslutning till Internet som ger en dataöverföringshastighet på minst 10 Mbit / s med IPTVIS.

Små brister i interaktiv TV är villkorliga och kommer endast att visas i vissa situationer. Så, om uppspelningen sker på en dator eller bärbar dator, och bilden visas på en stor IPTV – skärm, för varje åtgärd-byta IPTV kanal, justera volymen etc.-du måste vända dig till datorns tangentbord, mus eller pekplatta. Som i sovjetiska tider, i storhetstiden för TV: n “IPTVIS“, “Electron”, “Photon” och deras analoger, när kontrollen utfördes inte med fjärrkontroll utan med knappar på TV-kroppen. För att bekvämt kunna sitta på soffan och utföra alla åtgärder utan att gå upp, med hjälp av fjärrkontrollen, måste du köpa antingen en Smart TV eller en mediaspelare eller en digitalbox med IPTV stöd. I detta avseende kommer IPTV att förlora för att frigöra digital-tv, eftersom en bra funktionell mediaspelare eller digitalbox kostar flera gånger mer än en DVB-T2-mottagare. Men användare av kabel-eller satellit-TV kan avvärja inköp av en TV-digitalbox från IPTVIS om några månader och vägra operatörens tjänster. Naturligtvis förutsatt att du kan ansluta en billig Internet-tariff. Vanligtvis, grundläggande Trådbundna internetuppkoppling priser är billigare än kabel-och IPTV priser.