Gratis filmer Online med Dreamfilm: vilka risker att hålla utkik efter

I den här artikeln kommer vi inte att moralisera om det är rätt eller inte att titta på gratis filmer online med Dreamfilm på en olaglig webbplats. Vårt mål är att visa riskerna, och hjälpa dig att hålla dig säker, så att du inte befinner dig med en dator eller Smart TV full av virus eller laddade.

För att titta på någon film och Serie du vill ha när du vill, i Sverige eller utomlands, och blockera irriterande annonser överallt på internet, Använd NordVPN för endast €2 per månad och bonus + 3 månader gratis på den tvååriga prenumerationen:

Varför många webbplatser med gratis filmer dölja faror

Vi gömmer oss inte. Så länge det finns användare som vill titta på gratis filmer på Internet, så det kommer att finnas motsvarande webbplatser som ger tillgång till gratis filmer.

För varje webbplats som stängs av myndigheterna, i Sverige eller internationellt, tre mer våren upp, som en Hydra och en halv.

Men poängen är att varje webbplats har en viss driftskostnad, och detsamma gäller för webbplatser som dreamfilm ger tillgång till gratis filmer.

Faktum är att ju mer populär en webbplats är desto högre är kostnaden för sin verksamhet, när det gäller värd. Mycket populära webbplatser betalar tusentals euro varje månad för de servrar som är värd för dem.

Samtidigt kan de flesta säkra annonsmetoderna, som Google Adsense, inte användas för sidor med olagligt innehåll på dreamfilm.

De facto är därför webbplatser med gratis filmer tvungna att tillgripa skuggiga metoder för att generera inkomst, vilka metoder kan äventyra vår dator.
dreamfilm – den mest lömska formen av skadlig kod

En gång, för att en person skulle få ett virus, trojan, keylogger eller annan typ av skadlig kod från Internet, var han tvungen att ladda ner och köra ett program på sin dator.

Nu finns det dock speciell skadlig kod att det räcker att besöka en infekterad sida för att lima dem, utan att ladda ner eller köra några filer.

Denna typ av skadlig kod kallas drive-by nedladdningar, och bortsett från olaglig webbplats, vi kommer ibland hitta dem på legitima sidor, såsom Amnesty International webbplats.

Drive-by nedladdningar utnyttja säkerhetsluckor vanligtvis i plugins som Java eller Adobe Flash att infektera datorn.

När de infekterar ett system, de kan göra praktiskt taget allt från att visa extra annonser när du kör datorn…

I värsta fall kan sådana infektioner stjäla våra kreditkortsuppgifter, eller bankkonto, och vi befinner oss i skuld.