Sveriges bästa smart tv just nu

Efter att ha kollat runt ett tag efter en bra ny tv, kom jag fram till att jag skulle köpa Sveriges bästa och billigaste smart tv. Då ställer du dig säkert frågande hur jag kan veta att det var Sveriges bästa smart tv, jo jag fick hjälp av en kompis som kan mycket om sådant.

Han viste nämligen att jag ville skaffa mig iptv kanaler, och då måste man ha en smart tv. Detta beror på att du måste ha en app om du vill kolla på IPTV, och det kan du bara installera på just en smart tv. Och det är det som också är den stora skillnaden på en smart tv, och en vanlig tv.

Köpa 55 tums smart tv

Efter som att jag vare sig behövde den största, eller minsta tv så valde jag att köpa 55 tums smart tv. Det är en storlek jag personligen tycker är den bästa om man har ett normal stort vardagsrum.

Jag har tänkt att sitta cirka 2 meter från min tv, och då kommer denna att ändå bli väldigt stor tror jag. Andra saker jag titta efter var också vilka specifikationer Tv:n hade.

Anslutningar på tv’n är viktigt

Något man lätt glömmer bort att kolla på när man köper en ny tv är vilka anslutningar dem har, men det gjorde inte jag. Dock har jag gjort det misstaget innan. Denna gången var jag ute efter en smart tv med HDMI. Och gärna fick det också finna några USB portar då jag ska ha den till en iptv box.

Smart-tv med Wifi

Tack och lov lever vi i en era där sladdar mer och mer försvinner, och idag kan du köpa smart tv med Wifi. Det gör att du trådlöst kan ansluta dig emot internet, och på så vis kolla på Netflix, Youtube och TV4 Play direkt i din smart tv.

Billigaste smart tv’n var bäst

Av alla smart tv apparater jag kolla på så verka den billigaste smart Tv’n också vara den bästa. Det på grund av att man fick otroligt mycket yätv för pengarna, och att den var bra för att vara så billig smart tv.