Köp billiga ecigg online

Billiga-ecigg

I denna artikel tänkte vi gå igenom vart du kan köpa billiga ecigg billigt online, och vad det är för något. Du har säkert hör mycket om e-cigaretter på senare tid, då det helt plötsligt blev farligt att använda ecigg. Från att ha varit en produkt som hela världen älskade, till att bli en av de farligaste över en.

Är det farligt med ecigg?

Saken är den att ingen kan säga 100% säkert ännu, men det finns rapporter som antyder åt båda hållen. Kollar vi på England så är näst intill alla studier om ecigg, och användning av ecigg ganska entydliga. I England kan man se på sjukhusen att man gör reklam för ecigg, och vill att dess befolkning ska gå över till ecigaretter,

Men samtidigt i USA så har det på bara några månader nästan blivit förbjudet, och detta på grund av en mystisk lugn sjukdom som drabbade unga där. Det som hände var att det helt plötsligt från igenstans dök massa männsikor med svåra lungsjukdommar. Man har nu efteråt kunna konstatera att alla dessa fall var på grund utav att dem rök THC ejuice i sina e-cigg.

Var kan man köpa billig e-cigg i Sverige?

I Sverige finns det ca 200 e-cigg butiker, som en del är billiga och andra dyrare. Men det man kan säga om alla är att alla ecigg butiker i Sverige är billiga om vi jämför dem internationellt. I sverige kostar en ecigg från ca 49 kr, och en ejuice ca 189 kr.

Exakt samma produkt kan kosta i danmark ca 50% mera än om du köpt den från en svensk ecigg butik. Vi har kollat upp ganska många olika butiker i Sverige som säljer e-cigaretter, och där kan vi snabbt konstatera att två stycken sticker ut.

https://vape.se/ – Detta är en ganska nystartad ecigg och vape butik från Stockholm. Dem har både en fysisk butik, och en online butik som säljer https://vape.se/

https://vape.se/ – Detta är kanske den ecigg butik som har allra störst sortiment utav ejuice, men också många olika modeller av https://vape.se/.